Erasmus Yarışması: 30. Yılında Erasmus Hikayeni Anlat

Erasmus Yarışması: 30. Yılında Erasmus Hikayeni Anlat

Avrupa Komisyonu Erasmus+‘un 30. yıldönümünü kutlamak için, programdan yararlanmış öğrencilerden Erasmus+ deneyimlerini yazmalarını ve aralarından seçilecek en iyi deneyim paylaşımını ödüllendirmek için bir yarışma başlattı.

Erasmus hayatınızı değiştiren, kendinize birçok şey kattığınız, gezdiğiniz, yeni insanlarla tanıştığınız, belki de hayatınızın aşkıyla tanıştığınız bir deneyim oldu. O halde Erasmus hikayenizi yazın ve yarışmaya katılın.

Yarışmaya Nasıl Katılırım?

Erasmus+ programının kattıkları hakkında öykünüzü 100 kelime ve bir fotoğraf veya video aracılığıyla anlatıp yarışmaya katılın. Yaratıcı bir şekilde hazırladığın videoyu veya fotoğraf ve öykünü göndermen için son tarih 15 Nisan 2017.

Ödül

Gönderim süresi boyunca ilham veren hikayeler için 4 x 100 € seyahat fişleri verilecek. Fakat hepsi bu kadar da değil – halk oylamasından sonra seçilen kişi ise 600 € seyahat fişi kazanacak.

Kimler Katılabilir?

Geçmiş 30 yılda AB Komisyonu tarafından finanse edilen eğitim gördüğünüz, staj yaptığınız veya bir gençlik değişiminde bulunduğunuz, gönüllü olarak, öğretmen / gençlik çalışanı / spor koçu olarak eğitim almış veya başka bir etkinliğe imza attıysanız bu yarışmaya katılabilirsiniz.

Yarışmaya buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Bol şanslar!

YAZAR HAKKINDA
Sümeyye Konuşlu

Keşfetmeyi, bakmayı değil görebilmeyi, çizmeyi seven yeni mezun bir tasarımcı...