Kariyeriniz için İngilizcenizi Geliştirin

Kariyeriniz için İngilizcenizi Geliştirin

Günümüzde artık başarılı bir kariyere sahip olmak isteyen kişilerin tercihi sadece İngilizce öğrenmek değil, alanına uygun iş İngilizcesi de bilmek. Uzmanlar, gençlerin artık yurtdışı dil eğitimlerini buna göre planladıklarını söylüyor.

Küreselleşen dünya ve zorlaşan iş koşullarına karşılık İngilizce iyi bir kariyer hedefi olanlar için zorunlu hale geliyor. Uzun dönem dil eğitimi programları ve iş İngilizcesi kursları ise bu konuda önemli bir yer ediniyor. Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Genel Müdürü Gökmen Özdemir, kişilerin yurtdışı dil eğitimlerini, özellikle iş İngilizcesi üzerine planladıklarını belirtiyor. İyi bir kariyere sahip olmak için İngilizcenin şart olduğunu söyleyen Özdemir, “Mesleki çalışmalarınızla daha fazla kişi tarafından fark edilmek istiyorsanız, atmanız gereken ilk adım İngilizcenizi geliştirmek olmalı. Çünkü İngilizce sayesinde mesleğinizle ilgili tüm yenilikleri günlük olarak takip edebilir, öğrendiğiniz yeni bilgileri kendi işinizde ilk uygulayan kişi siz olabilirsiniz. Genel İngilizce kursları ve iş İngilizcesi kursları sayesinde kısa zamanda istediğiniz seviyeye yükselebilirsiniz. Ayrıca İngilizcenin yanında Almanca, İspanyolca, İtalyanca veya Rusça gibi dillerle de başarınızı çok daha üst düzeye çıkartabilirsiniz” dedi.

kaynak: hurriyet.com.tr


%30'a varan indirimlerle yurtdışında İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın

YAZAR HAKKINDA
Banu Doğanay