Malta Dil Okulları Hakkında Bilgiler

Malta Dil Okulları Hakkında Bilgiler

Yabancı dil öğrenmek günümüzde zorunlu hale gelmiştir. Dil bilgisini bilmek yeterli olmamakta, iyi derecede konuşup, yazıyor ve okuyor olmak da gerekmektedir. İngilizce öğrenmek her ne kadar zor gibi görünse de, yazıldığı gibi okunmuyor olsa da ve dil bilgisi bizim dilimizden çok farklı yapıya sahip olsa da, düzenli ve disiplinli bir çalışmayla kolayca öğrenilebilmektedir. Yabancı dil öğreniminden önce kendi ana dilimizin gramerini bilmek çok önemlidir. Sadece 6-7 yaş öncesi gramer bilgisi önemli değildir.

Peki dil eğitimini yurtdışında almak neden bu kadar önemlidir?

”İngilizce İngiltere dil okulunda öğrenilir”, ”Yaz tatilinizi Malta‘da Malta dil okulunda dil öğrenerek geçirmeye ne dersiniz?” ”Work and Travel ile rüyanızı gerçekleştirin” gibi cümleleri çok sık duyuyoruz. Sadece Türkiye’de değil anadili İngilizce olmayan bütün ülkelerde bu söylemler sıkça duyulmaktadır.

Türk öğrenci sayısının diğer milletlere göre fazla sayıda olduğunu söylersek çok abartmış olmayız. Sosyal, aktif ve çalışkan özelliklere sahip Türk öğrenciler hızlı öğrenme şansına da sahip oluyorlar. Ülke seçimi yaparken bazı kriterler göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. Dil seviyenizin ne durumda olduğunu mutlaka bilmeli ve ona göre programlar seçmelisiniz. Bütçeniz tabii ki önemli kriterlerden biridir. Seçtiğiniz okul kariyer planınızla örtüşmeli. Sizi vakit kaybettirmeden ileriye taşımalıdır. Alışık olduğunuz iklim kuşağı ve gitmeyi düşündüğünüz iklim kuşağı arasındaki fark sizi zorlamamalıdır. Gerekirse yurtdışı eğitim danışmanlarından yardım alınarak hareket edilmelidir.


%30'a varan indirimlerle Malta'da İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın


YAZAR HAKKINDA
Yigit Unayagyol

Yurtdışı Eğitim Danışmanı