Malta Dil Okulları Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Detaylar

Malta Dil Okulları Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Detaylar

Malta dil okulları son yıllarda en çok tercih edilen okullardan biri olmayı başarmış gözüküyor. Yurtdışı dil eğitimi denince ilk akla gelen isimlerden biri haline gelen Malta dil okulları, eğitim kalitesi konusunda yurtdışında kendini ispatlamıştır.

Aynı zamanda güzel bir tatil cenneti olan Malta, hem İngilizce öğreneyim geliştireyim hemde güzel bir tatil yapayım diye düşünenler için bulunmaz bir fırsat. Üstelik diğer ülkelerle kıyaslandığında Malta’da eğitimin daha az masraflı olduğunu görüyoruz. Tabi ki günümüz koşullarında eğitim maliyetleri de insanlar için önem taşıyor ve belirleyici oluyor.

Malta nerededir?

Biraz da Malta’yı tanıyalım. Malta Avrupa’nın ve Sicilya’nın güneyindedir. Resmi dili Maltaca ve İngilizcedir. Küçücük bir ada olmasına rağmen, 50’nin üzerinde dil okulu vardır. Ülkemize çok uzak olmayan Malta’ya vize almak kolaydır ve her gün uçakla gitme şansınız vardır. Özel pasaportu olan Türk vatandaşları ise 90 günlük seyahatlerinde vize almaları gerekmemektedir.

Malta neden tercih ediliyor?

Malta’yı tercih eden öğrencileri sadece sıcak ve deniz değil, mimari yapısı ve doğal güzellikleri de cezbetmektedir. Gerçekten gidip görülmesi ve gezilmesi gereken yerlerdendir. Hem çok güzel bir tatil yapmak hemde kaliteli bir eğitim almak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fırsattır. İnsanlar için bir diğer önemli konu olan ulaşım konusunda da Malta metropollere göre çok rahattır. İnsanların sosyal hayatlarını kolaylaştırmak amacı ile toplu taşıma araçları ve bisikletlerde çok sayıda bulunmaktadır. Bu bakımdan da hayatı kolaylaştırmışlardır.

Malta dil okulları neden cazip?

Malta dil okullarına gidip İngilizce eğitimi alan öğrencilerin, okullarda tercih yapma durumları da vardır. Mesela iş ingilizcesi ya da akademik ingilizce gibi isteğinize bağlı dil öğrenebiliyorsunuz. Her yaş grubuna hitap eden programlar ve sınıflar oluşturuluyor. Sınıflar 15 kişilik dizayn ediliyor ve kendi seviye grubunla ders alıyorsun. Eğitim kalitesi tartışılmaz zaten. Uzman kadrolarca şekillendiriliyorsunuz. Üstelik eğitim bakanlığı tarafından da devamlı kontrol ediliyor. Gelecek hayatınızda size artıları olması ve hayat standartınızı daha yukarılara çekmek için İngilizce’yi çok iyi bilmek çok önemli ve bu imkanı da size Malta dil okulları çok güzel bir şekilde sunmakta.


%30'a varan indirimlerle Malta'da İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın


YAZAR HAKKINDA
Mücahit Aksoy

Gezgin, hayalperest..