Work and Travel Fotoğraf Yarışması Başladı!

Work and Travel Fotoğraf Yarışması Başladı!

2019 Work and Travel fotoğraf yarışması başladı. ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından her yıl düzenlenen yarışma, bu yıl da büyük ilgi ile karşılandı. Yarışma, Amerika’da çalışma ve gezme programı olan Summer Work and Travel öğrencilerini en güzel fotoğraf ve deneyimlerini paylaşmaya teşvik ediyor. Katılım ise çok kolay!

Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler

Instagram’da #SWTTurkey2019 etiketiyle fotoğraflarınızı paylaşmanız yeterli. Ancak, Instagram hesabınızın herkese açık olduğundan emin olun.

Work and Travel Fotoğraf Yarışması takvimi

Yarışma, 15 Mayıs 2019’da başladı, 1 Ekim 2019’da sona erecek.

Katılım koşulları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Yarışma ödülü GoPro Hero 7 Black !

Yarışmayı kazanan Work and Travel öğrencisi, yaklaşık 3000 TL değerindeki GoPro Hero 7 Black aksiyon kamerasını kazanacak.

Geçtiğimiz yıllarda Ipad ödülü verildi

Geçtiğimiz yıllarda binlerce fotoğrafın paylaşıldığı yarışmada önce 200, sonra da 50 finalist seçildi. İlk 10’u belirlemek içinse ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu Vize ve Halkla İlişkiler Bölümleri çalışanları oy kullandılar.

Finale kalan öğrenciler, ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifer Davis’in rezidansında etkinliğe davet edildi. Work and Travel fotoğraf yarışması resepsiyonunda kazananlar ödüllerini ABD Başkonsolosu Jennifer Davis’in elinden ödüllerini aldılar.

Bu yıl yarışmaya katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz. İyi olan kazansın!

Work and Travel fotoğraf yarışması ile ilgili bu içerikleri de mutlaka okuyun!

YAZAR HAKKINDA
EDUMAG

EDUMAG size keyifli ve yararlı yurtdışı eğitim içerikleri sunan bir sosyal içerik platformudur.