“Work and Travel” Yaz Dönemi Katılımcıları 2016 Fotoğraf Yarışması

“Work and Travel” Yaz Dönemi Katılımcıları 2016 Fotoğraf Yarışması

ABD Başkonsolosluğu’nun düzenlediği Work and Travel 2016‘da çekilmiş en iyi fotoğraf yarışmasında daha önceden EDUMAG’da 2016 Work and Travel’da Çekilmiş 16 İlgi Çekici Fotoğraf galerisinde yayınladığımız İpek Dolu‘nun fotoğrafı birinci seçildi.

Kendisini ve diğer kazananları tebrik ediyoruz.

SWT Turkey 2016 Yarışmasının detayları

Bu yaz ABD’de yaşadığın en güzel Work and Travel fotoğraflarını paylaş, ödülü sen kap!

15 Mayıs – 1 Ekim tarihleri arasında, Instagram’da paylaşacağın fotoğraflarda #SWTTurkey etiketini kullanarak iPad Air 2 gibi muhteşem hediyeler kazanma şansını yakalayabilirsin. Bu yarışmaya katılabilmek için gerekenleri Fotoğraf Yarışması Kuralları’ndan öğrenebilirsiniz. Bu harika deneyimin tadını çıkarırken, fotoğraf paylaşımlarına #SWTTurkey etiketini eklemeyi sakın unutma!

“Work and Travel” Yaz Dönemi Küçük Ölçekli Hibe Programı

ABD’de geçirdiğiniz süre boyunca, yaşadıklarınızdan ilham alarak kendi toplumunuza fayda sağlayacak bir proje geliştirmeye yönelebilirsiniz. Bu, Amerikalılar ve Türklerin ilişkilerini güçlendirecek ya da karşılıklı anlayış ve hoşgörünün artmasını sağlayacak bir proje olabilir. Mültecilerin yaşam koşullarını iyileştirecek, kadına şiddeti azaltacak ya da çevre korumaya katkı sağlayacak bir proje olabilir. Konusu ne olursa olsun, olumlu fikirlerinizi duymak ve imkanlar elverdiği takdirde desteklemek isteriz.

ABD’nin Türkiye Temsilcilikleri sizleri “Work and Travel” Yaz Dönemi Küçük Ölçekli Hibe Programı aracılığıyla tasarladığınız ya da desteklerinizle uygulanan bir proje için ödenek başvurusu yapmaya davet etmekten onur duyar. “Work and Travel” Yaz Dönemi deneyiminiz 2016 yazında sonlandıysa, bu programa başvurabilirsiniz.

Bu hibe programının temel hedefi, 2016 yazında “Work and Travel” Yaz Dönemi programına katılan Türk vatandaşlarının geliştirdiği ve uyguladığı yenilikçi, küçük ölçekli projelere destek sağlamaktır. Hibe teklif formuna ve kılavuza bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2016’dır. Sorularınızı pasistanbul@state.gov adresine e-mail atarak iletebilirsiniz.

Haberin detayları için tıklayın.

Yarışmayı Summer Work and Travel – Turkey Facebook sayfasından da takip edebilirsiniz.

YAZAR HAKKINDA
Furkan Tur

EDUMAG Web Developer