Gençler Sosyal Medyada Yurtdışı Eğitim Kazanmak için Yarışacak!

Gençler Sosyal Medyada Yurtdışı Eğitim Kazanmak için Yarışacak!

19-27 Mart tarihleri arasında Eskişehir, Ankara, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşecek IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları kapsamında gençler sosyal medya yarışmalarıyla yurtdışında eğitim kazanma şansı da yakalayacak.

Küçük yaşlarından itibaren iyi bir geleceğe sahip olmak için titizlikle seçilen eğitim kurumlarında eğitim alan, destekleyici kurslarda dirsek çürüten, kendini hem bilimsel hem de kültürel olarak geliştirmek isteyen gençler daha iyi bir gelecek için çareyi yurtdışında eğitim almakta buluyor. Daha iyi bir gelecek kurabilmek için iyi bir üniversiten mezun olmak, iyi derece yabancı dil bilmek, geniş bir vizyona sahip olmak gerektiğini bilen gençler iş bulma yarışına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Her yıl binlerce öğrenciyi lise, üniversite, yaz okulu, dil okulu, mesleki eğitimler, staj, Work and Travel ve sertifika programlarıyla yurtdışına gönderen IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları bu sene aldıkları ön başvurular neticesinde rekor katılım seviyesine ulaşacaklarını açıkladı. Konu hakkında konuşan IEFT Genel Müdürü Deniz Akar “31. Kez düzenleyeceğimiz fuarımızı bu sene ‘Daha İyi Bir İş, Daha İyi Bir Maaş, Daha İyi Bir Gelecek İçin Kalk Gidiyoruz‘ mottosuyla kurguladık” dedi.

Akar; gençlerin yurtdışında eğitim alma isteklerini gerçeğe çevirmek için fuar kapsamında çeşitli ödüller sunacaklarını da belirtti. Akar; yurtdışında okuma isteğini en güzel şekilde anlatacak öğrenciye yurtdışında 3 haftalık konaklama ve uçak bileti dahil eğitim sunulacağını, kazanan 2., 3., 4. ve 5. gençlere ise TOEFL ve IELTS sınavına ücretsiz giriş yapma hakkı verileceğini sözlerine ekledi.

Yarışmanın detaylarını IEFT ve EDUMAG sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz.

YAZAR HAKKINDA
EDUMAG

EDUMAG size keyifli ve yararlı yurtdışı eğitim içerikleri sunan bir sosyal içerik platformudur.