Yurtdışı Eğitim Fuarları İnternet Ortamına Taşındı!

Yurtdışı Eğitim Fuarları İnternet Ortamına Taşındı!

Türkiye’de her yıl düzenlenen birçok yurtdışı eğitim fuarına kimi meşguliyetinden kimi uzaklıktan dolayı katılmakta zorluk yaşıyor. Bu anlamda Endless Fairs, online fuarcılık hizmeti ile öğrencilerin imdadına yetişiyor.

2014 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Endless Fairs, 3 boyutlu bir ortamda, gerçek fuar atmosferinden tamamen farksız ve evinizin rahatlığında fuar deneyimi yaşayabileceğiniz bir sistem sunuyor. Aynı zamanda bu sektörde Türkiye’de ilk ve tek konumda yer alarak dikkat çekiyor.

Son derece yüksek katılımcılara ulaşılan fuarlar düzenleyen Endless Fairs bugüne kadar; VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, VEF Online Üniversite Tercih Fuarı, Online Franchise Fuarı ve Online İslami Oteller fuarını düzenledi. 23-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşen son fuarı olan İslami Oteller Fuarında 44,227 ziyaretçi ile son derece yüksek bir rakama ulaşılan fuarda, 250,000 sayfa görüntülenmesine ulaştı.

Vef Online Yurtdışı Eğitim Fuarı

25-26 Mart 2017 tarihlerinde 2.si gerçekleşecek olan VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, dünyanın dört bir yanından katılacak olan dil okulları, üniversiteler, liseler ve konaklama hizmeti veren kuruluşlara ev sahipliği yapacak. 3 Boyutlu olarak stantlarını oluşturacak olan kurumlar, stantlarını ziyaret eden kullanıcılar ile sohbet edebilecek, isterlerse görüntülü olarak konuşma sağlayabilecek.

Canlı fuar atmosferini zaman kaybetmeden yaşamak mı? Evinizin rahatlığında, ayağınızı uzatarak bu eşsiz keyfi sizde deneyimleyin!

Bu sene gerçekleştirilecek Online Yurtdışı Eğitim fuarı, aynı zamanda ziyaretçilere önemli hediyeler hazırladı. Fuara katılıp stantlarla aktif olarak görüşme başlatan 10 kişi, fuar sonrasında yapılacak olan çekilişte ücretsiz yurtdışı eğitim olanaklarından faydalanacak. Aynı zamanda yine stantlar ile görüşme gerçekleştirecek 5 kişi, 14 Eylül 2017 tarihinde La Blanche Island Bodrum’da 3 gece 4 gün tatil hakkı kazanacak. Bu kamp Türkiye’nin en büyük eğitim kampı olmakla beraber aynı zamanda çeşitli seminerler ile kişisel gelişimi destekleyecek bir kamp olacak.

Yurtdışı eğitim hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken www.vef.com.tr adresine girip kayıt yaptırmak. Fuar tarihlerinde kayıt yaptırdıkları bilgiler ile giriş yapabilecek olan kullanıcılar online fuar atmosferini evlerinin rahatlığında doyasıya yaşayacak.

YAZAR HAKKINDA
EDUMAG

EDUMAG size keyifli ve yararlı yurtdışı eğitim içerikleri sunan bir sosyal içerik platformudur.