Ankara Antlaşması İngiltere Vizesi İle İngiltere’de Eğitim Almanın Avantajları

Ankara Antlaşması İngiltere Vizesi İle İngiltere’de Eğitim Almanın Avantajları

Ankara Anlaşması İngiltere vizesi ile İngiltere’de bulunan Türk vatandaşları İngiltere’de eğitim almanın avantajlarından mutlaka faydalanmalılar.

Ankara Antlaşması İngiltere vizesi İngiltere iş/çalışma vizesi türlerinden biridir ve Türk vatandaşları bu vize ile İngiltere’de ikamet ederken çeşitli eğitim programlarına kayıt yaptırabilirler.

Ankara Anlaşması İngiltere vizesi kapsamında işinizi aksatmadığınız sürece yani öncelikli amacınızı aksatmadığınız sürece İngiltere’de eğitim alırken hem İngilizcenizi geliştirirsiniz hem de mesleki anlamda kendinizi çok geliştirebilirsiniz.

Bu avantajlarının yanı sıra İngiltere’de eğitim almak şayet Türkiye’ye dönüş yaparsanız da her zaman yanınızda artı olarak kalacaktır. İngiltere’de dil eğitiminin yanı sıra İngiltere’de lisans, yüksek lisans, doktora ve lisansüstü seviyede mesleki eğitimler de alabilirsiniz ve bu eğitimler sonucu elde edeceğiniz diplomayı İngiltere de dahil olmak üzere dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz.

Ankara Anlaşması İngiltere vizesi ile İngiltere’de bulunan Türk vatandaşlarının aile bireyleri de İngiltere’de eğitim almanın avantajlarından faydalanabilirler. Ankara Antlaşması bağımlılar vizesi kapsamında İngiltere’ye gelebilecek olan eşiniz İngiltere’de hem eğitim alabilir hem istediği işte çalışabilir, 21 yaşının altında gelebilecek çocuğunuz ise İngiltere’deki devlet okullarından birinde eğitim alabilir. Özellikle de çocuğunuz erken yaşta İngiltere’deki eğitim sistemi ile tanışacağı için, çocuğunuzun ilerde İngiltere’deki üniversitelerinden birinde lisans eğitimi alması tıpkı İngiliz vatandaşlarının eğitim alması gibi kolay olacaktır, çünkü öncelikle İngilizce problemi olmayacaktır.

Ankara Anlaşması İngiltere vizesi, vize retlerine itirazlar ve diğer her kategorideki İngiltere vizesi başvuruları için lütfen her türlü bilgi, öneri ve danışmanlık konusunda bizimle iletişime geçiniz.

kaynak: ingiltereankaraantlasmasivizesi.web.tr

YAZAR HAKKINDA
Gülçin Yeşil

Yurtdışı Eğitim Danışmanı