Brighton’a Açılan Yeni Bir Dil Okulu: Kings Colleges

Brighton’a Açılan Yeni Bir Dil Okulu: Kings Colleges

Yurtdışında dil öğrenmek isteyen öğrencilerin tercih ettiği gözde okullardan biri olan Kings Colleges, İngiltere’ye bir yeni merkez daha açıyor.

Amerika ve İngiltere’de açtığı dil okullarıyla dünya çapında ünlenen Kings Education, geçtiğimiz günlerde resmi törenle Kraliçe Ödülü (Queen’s Award) de almıştı. Hızla büyüyen ve hemen her yıl bir şube açan Kings Education, yeni Brighton şubesini Haziran ayında açacak.

İngiltere’nin güney şehirlerinden Brighton’da hizmete girecek olan Kings Brighton, Türk öğrencilerin de bilgilendirilmesi için okul hakkındaki bilgileri bizlere iletti. Bizler de sizin için Kings Brighton hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım istedik:

Yakında açılacak Kings Brighton dil okulu hakkında bazı bilgiler

Bina

Binayı 19 Haziran’daki resmi açılış tarihine kadar eksiksiz ve hazır hale getirmeye çalışıyorlar. En üst iki katı öğrenci konaklaması olacak şekilde dizayn edilen okul, dört kattan oluşan modern bir binada eğitim verecek. Okul binasının karşısında bilim labaratuarı ve sanat stüdyosunun bulunacağı vakıfların Eylül’de tamamlanması bekleniyor.

Öğrenci kartları

Öğrenci kartları, öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik girişimlerden biri olacak. Herbir öğrenciye, aşağıdakileri yapacak bir kart (kredi kartı gibi) verilecek:

  • Binadaki tüm kapıları açabilecek (Öğrencinin kendi odasının kapısı da buna dahil).
  • Öğrenciler kantinde kullanmak için bu karta para yükleyecek ve nakitsiz olabilecek.
  • Öğrenciler kartlarını okuldaki makinelerde doldurabilecek.
  • 15 yaşındaki çocuklara konaklama sağlamakla birlikte öğrencilerin iyi beslenip beslenmediklerinden emin olmak için kullandıkları kartlardan takip edebilecek.

Personel

Nigel Addison (Kings Brighton Müdürü) liderliğinde akademik öğretmenlerden diğer tüm personel setine kadar tesislerde 24 saat hizmet veren bir ekip bulunacaktır.

Aile yanı konaklamaları

Yeni öğrenci hizmetleri müdürü, okuldan kolaylıkla yararlanabilmeniz için Brighton’ın en güvenli ve daha zengin bölgelerinde çok kapsamlı bir aile yanı aileleri ağı kurmuş. Bütün aileleri kendisi ziyaret ediyor ve ilgili arka plan kontrollerinden geçiriyor.

Brighton merkezinde odaklanılan ek konular şunlar olacaktır:

  • İngiliz edebiyatı
  • Çince
  • Modern Diller

%30'a varan indirimlerle İngiltere'de İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın


YAZAR HAKKINDA
İdil Uğural