İngiltere Dil Okulları ile Yüksek Seviyede İngilizce Öğrenimi

İngiltere Dil Okulları ile Yüksek Seviyede İngilizce Öğrenimi

Yabancı dil öğrenimi sayesinde öğrendiğiniz dilin inceliklerini bilir ve dil hakkında detaylı bilgiye de sahip olursunuz. İngiltere dil okulları eğitim sisteminde temel amaç kişinin dili çok iyi anlamasını sağlamak ve eğitim ile beraber iş hayatınıza da katkısını görmek. Dil öğrenirken o ülkenin kültürünü ve insanlarını da yakından tanıma fırsatını elde edersiniz.

İngiltere dil okullarında uygulanan sistem

Dil eğitim süresinde en az 15 saatlik bir programa dahil olmanız gerekir. İngiltere dil okulları ile İngilizceyi gerçek merkezinden öğrenecek ve kariyer planlarken bir adım önde olacaksınız. Sınıfları en az 3 en fazla 20 kişidir. Genel İngilizce, yoğun ve iş İngilizcesi dışında Junior programlar da sunulur. 30 yaş üstü yetişkinler için ayrı programları da mevcuttur.

Akademik seviyede İngilizce dil öğrenim programı

İngiltere’de alacağınız dil eğitimi ile dil öğreniminiz daha hızlı olacak ve akademik kariyerinize de katkısı büyük olacaktır. Dil eğitimi programı dışında kalacağınız ülkede yeni tanışacağınız insanlarla İngilizce dilini pratik yaparak, seviyenizi daha da yükselteceksiniz. Dil seviyenizi geliştirdiğiniz zaman ülkenize döndüğünüzde iş fırsatlarını daha detaylı değerlendirme şansı elde edersiniz.

İngiltere dil okullarının kazandırdıkları

İngiltere’de dil öğrendiğiniz sırada kendinizi yoğun bir program içinde bulacaksınız. Bu yoğun programa sosyal aktivitelerinizi de ekleyecek zamanınız olacak. Tek başına, ailenizden uzak bir hayat deneyimi kazanmanız, sizlerin ileride iş hayatında da bağımsız ve özgür düşünceye sahip olmanızı sağlayacak. Eğitim süresinde farklı kültürlerin özelliklerini de öğreneceksiniz. İngiltere’yi yakından tanıma fırsatı elde ederken o ülkenin insanları ile tanışıp, dil seviyenizi yükseltme olanaklarına kavuşacaksınız.

ICES yurtdışı eğitim danışmanlığı ile akademik bilgi seviyenizi artıracak ve İngilizce diline hakimiyet oranınızı artıracaksınız. Kaliteli okullarda yüksek seviyede dil öğrenim şansını elde ederken, danışmanlar aracılığı ile ülke hakkında da bilgi sahibi olacak ve konaklayacağınız yerleri önceden göreceksiniz. Bu eğitim ile başarı grafiğiniz artacağı gibi iş görüşmeleri sırasında her zaman bir adım önde olacaksınız.


%30'a varan indirimlerle İngiltere'de İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın


YAZAR HAKKINDA
ICES Turkey

ICES Turkey Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi, 1998 yılından bu yana kaliteli ve ihtiyacı en doğru karşılayacak eğitim ve kariyer hizmetlerini Adana, Gaziantep, Mersin, Çanakkale, İstanbul ve İzmir’de sunmaya devam etmektedir.