Malta Dil Okulları ile Kaliteli İngilizce Dil Eğitimi

Malta Dil Okulları ile Kaliteli İngilizce Dil Eğitimi

Küçük bir ada olan Malta’da tatil yaparken yabancı dilinizi de ilerleteceksiniz. Malta dil okulları, yaz ayınızı neşeli geçireceği gibi dil seviyenizi ilerletecektir.

Eğitim alırken tatil yapacak ve farklı kültürlerden insanlarla da tanışacaksınız. Yabancı dili iyi bir şekilde öğrenmenin en iyi çözüm yolu yurtdışında eğitim almak. Kendinizi geliştireceğiniz gibi iş yaşamınıza da büyük katkı sağlarsınız.

Malta Dil Okulları ile İleri Derecede Dil Eğitimi

Gideceğiniz ülkenin gelenek ve kültürleri ile tanışma fırsatı yakalar ve yeni insanlar tanırsınız. Malta dil okulları ile yeni yerleri görme fırsatı da elde edersiniz. Yabancı dil eğitimini ileri düzeyde aldığınız zaman iş ararken her zaman bir adım önde olursunuz. Şirketler iş alımlarında ilk önceliği yurtdışında eğitim alan kişilere tanır.

Malta Dil Okulları ile Bir Adım Önde Olun

İş bulurken kolaylıklar yaşayacağınız gibi problem çözme yeteneğiniz gelişir ve grup çalışmalarında da daha başarılı olursunuz. Yeni bir ülke tanıyacak ve o ülkenin yaşam şartlarında tek başına yaşayacaksınız. Kendi başınıza süreceğiniz bir hayat içinde olacağınız için hayata bakış açınız daha olumlu yönde gelişir.

Malta Dil Okullarının Avantajları

Bakış açınız gelişecek ve değişik fikirler ile tanışacaksınız. Tatil fırsatı elde etmenin yanı sıra dil seviyenizi en üst basamaklara çıkarırsınız. Hayatınıza pozitif bir enerji katacağınız gibi iş arama esnasında da rakiplerinizden önde olacaksınız. Genel, yoğun ve iş düzeyindeki dil programlarından birini seçebilir ve İngilizce dil seviyenizi artırabilirsiniz. Yoğun dil eğitimi programı ile kendinizi yabancı dil konuşan bir ülkede bulacak ve pratik yapabileceksiniz.

Malta Dil Okulları ile Yabancı Dil Eğitimi

Sınıflarda dilerseniz birebir eğitim alabileceğiniz gibi en az 3 ya da en fazla 20 kişilik sınıflarda da dil eğitimi içinde bulunabilirsiniz. Tatilde İngilizce, yoğun İngilizce, genel, iş İngilizcesi ya da akademik İngilizce programlarından birine katılabilirsiniz. Schengen vizesi alacağınız için de diğer ülkeleri gezme fırsatı elde edersiniz. Aile yanında kalabileceğiniz gibi apartmanda da kalarak yurtdışı eğitimin farkını yaşarsınız.

Danışmanlık hizmeti alarak yurtdışında zorluk ile karşılaşmazsınız. Vize işlemleri, sigorta ve kalacağınız yerler sizlere önceden belirtilir. Yurtdışında eğitim aldığınız sürece danışmanlık hizmetleri ile iletişim halinde olur ve her konuda akıl danışabilirsiniz. Kaliteli dil okulları ile dil seviyenizi geliştirirken yabancı ülkeleri de yakından tanıyacak, tatilin keyfini de çıkaracaksınız.


%30'a varan indirimlerle Malta'da İngilizce öğren!

Dünyanın en iyi dil okullarında indirimli fiyatlarla İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın! Bilgi almak için hemen tıklayın


YAZAR HAKKINDA
ICES Turkey

ICES Turkey Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi, 1998 yılından bu yana kaliteli ve ihtiyacı en doğru karşılayacak eğitim ve kariyer hizmetlerini Adana, Gaziantep, Mersin, Çanakkale, İstanbul ve İzmir’de sunmaya devam etmektedir.