Türkiye’nin Farklı Konseptteki Yeni Yurtdışı Eğitim Fuarı: StudyExpo

Türkiye’nin Farklı Konseptteki Yeni Yurtdışı Eğitim Fuarı: StudyExpo

Türkiye’de yepyeni bir yurtdışı eğitim fuarı faaliyete geçiyor. İlki bu yıl (2017’de) gerçekleşecek olan StudyExpo Yurtdışı Eğitim Fuarı, konsept olarak diğer fuarlardan daha farklı olacak. Yılda iki kez düzenlenecek olan fuarda; ilkbahar döneminde Dil ve Yaz Okulları Fuarı, sonbaharda ise Akademik Programlar Fuarı gerçekleşecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek olan fuarlarda öğrenciler yurtdışındaki dil ve yaz okulları ile birebir görüşerek, ilk ağızdan bilgi sahibi olma şansını yakalayacak.

Bi dünya okul, cazip indirimlerle, senin için geliyor!.. Yabancı dilini geliştirmek veya yeni bir dil öğrenmek ya da kariyer hedeflerine daha hızlı koşmak istiyorsan bu fuara gel, dileğin gerçek olsun!..

Türkiye’nin en geniş katılımlı yurtdışı dil okulları fuarı olması beklenen StudyExpo’da; yabancı dil ve yaz okulları alanında faaliyet gösteren 50’yi aşkın seçkin dil okulu, Türk öğrencilerle tanışmak için StudyExpo Fuar organizasyonuyla Türkiye’ye geliyor.

Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda düzenlenecek olan StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı, Türkiye’deki yurtdışı eğitim etkinliklerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Fuara İngiltere, ABD, Kanada, İrlanda, Güney Afrika, Fransa, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta, Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Rusya, Japonya gibi ülkelerden seçkin dil okulları katılıyor.

StudyExpo, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en geniş katılımlı Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı olma özelliği taşıyacak.

“Kişisel Gelişim ve Kariyer Seminerleri”nin de verileceği fuarda çeşitli etkinlikler ve ödüllü yarışmalar da yer alacak. Ayrıca fuar süresince, katılımcı yurtdışı dil ve yaz okulları tarafından cazip indirimler ve promosyonlar sunulacak.

Ziyaretin ücretsiz olacağı fuarlar ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ve ücretsiz online davetiyeye ulaşmak için StudyExpo Yurtdışı Eğitim Fuarı Başlıyor! haberini ziyaret edebilirsiniz.

YAZAR HAKKINDA
StudyExpo Fuarları

Yurtdışı eğitim sektöründe farklı bir yaklaşıma ve yepyeni bir tarza sahip fuarlar düzenlemek, bu vesileyle de sektörümüzün gelişmesine ve ilerlemesine katkıda bulunmak üzere yola çıktık.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de organize edeceğimiz fuarlarımıza, yurtdışında eğitim almayı planlayan tüm öğrencileri bekliyoruz.

İletişim: 0 216 212 07 07